07-04-2024 Haarsteeg 2 - Alem 2 2 - 6

Haarsteeg 2 - Alem 2    2-6    (0-4)

Gijs Sars Leidt Alem 2 naar overwinning

Met een overtuigende prestatie behaalde Alem 2 een indrukwekkende 2-6 overwinning op Haarsteeg 2. In de eerste helft was Alem 2 duidelijk superieur, met doelpunten van Gijs Sars in de 7e, 28e en 45e minuut, samen met een treffer van Danny Wuits in de 35e minuut, resulteerde dat in een ruststand van 0-4 in het voordeel van Alem 2.
Haarsteeg 2 vertoonde tekenen van herstel in de tweede helft en slaagde erin twee keer te scoren. Hun inspanningen waren echter niet genoeg om de wedstrijd te kantelen. Gijs Sars bleef zijn klasse tonen en voegde nog een doelpunt toe in de 67e minuut, waarmee hij zijn positie als geduchte concurrent voor de topscorerstitel, momenteel in handen van Kevin Broekmeulen, versterkte.
De wedstrijd werd afgesloten met een eigen doelpunt van Haarsteeg 2 in de 82e minuut, waarmee Alem 2 de overwinning veiligstelde met een eindstand van 2-6.