18-02-2024 Alem 2 - OJC Rosmalen 2 1 - 2

Alem 2 - OJC Rosmalen 2    1-2    (1-2)

Onnodig verlies tegen koploper

Al in de 6e minuut opende OJC Rosmalen 2 de score, waardoor Alem 2 vroeg in de wedstrijd op achterstand kwam. In de 10e minuut werd een penalty toegekend aan Alem 2 na een overtreding op Kevin Broekmeulen in het strafschopgebied. Hij benutte de strafschop zelf en bracht de stand op 1-1.
Na een Alemse verdedigingsfout slaagde OJC Rosmalen 2 er in opnieuw te scoren. Vlak voor rust leek Alem weer langszij OJC te komen, maar de treffer werd door scheidsrechter Enciso Garcia afkeurd, hij constateerde een Alemse overtreding, waardoor de ruststand 1-2 was in het voordeel van OJC Rosmalen.
Na rust kwam Alem 2 niet goed uit de kleedkamer en kon geen vuist meer maken en was OJC Rosmalen 2 de betere ploeg. Toch had Alem 2 nog een punt kunnen redden, in de allerlaatste minuut kreeg Alem 2 een tweede strafschop toegekend, maar Gijs Sars schoot de bal vanaf elf meter naast.