03-11-2023 DBN'22 3 - Alem 2 1 - 6

DBN'22 3 - Alem 2    1-6    (0-2)

Alem 2 legt DBN'22 3 over de knie

Alem 2 domineerde vanaf het eerste fluitsignaal in de uitwedstrijd tegen DBN'22 3. Alem 2 nam al snel de leiding met twee treffers van de scherpe Kevin Broekmeulen, die zijn doelpunteninstinct liet gelden. Met een 0-2 voorsprong gingen beide teams de rust in.
In de tweede helft bleef Alem 2 de druk opvoeren, en al snel vergrootte Gijs Sars de voorsprong met twee doelpunten, waardoor de kloof tot 0-4 werd uitgebreid. Kevin Broekmeulen zette zijn uitstekende optreden voort en scoorde opnieuw, waarmee hij zijn hattrick voltooide en de score naar 0-5 tilde.
DBN'22 wist de eer te redden met een doelpunt, maar Alem 2 beëindigde de wedstrijd met een doelpunt van Emiel de Rouw, die de eindstand op 1-6 zette. Een overtuigende overwinning voor Alem 2.