01-10-2023 Alem 2 - RKKSV 3 2 - 3

Alem 2 - RKKSV 3    2-3    (1-1)

Teleurstellende nederlaag

In de ontmoeting tussen Alem 2 en RKKSV 3 kwam de thuisploeg vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Gijs Sars zorgde in de 11e minuut voor een snelle 1-0 voorsprong. Echter, amper een minuut later trok RKKSV 3 de stand alweer gelijk, wat de ruststand op 1-1 bracht.
In de tweede helft nam RKKSV 3 de leiding met een doelpunt in de 69e minuut. waardoor Alem 2 op achterstand kwam. Alem 2 vocht terug, en Job Steenbekkers schoot in de 77e minuut de gelijkmaker binnen. Helaas was de vreugde van korte duur, want RKKSV 3 reageerde onmiddellijk en scoorde in de 78e minuut het beslissende doelpunt, waardoor de eindstand op 2-3 kwam te staan in het voordeel van de bezoekers.
Trainer Olaf Steenbekkers zal ongetwijfeld met gemengde gevoelens terugkijken op deze wedstrijd. Ondanks een sterke start en momenten van veerkracht, slaagde Alem 2 er niet in om de overwinning binnen te halen.