08-03-2020 GVV 1 - Alem 1 2 - 1


Verslag:
GVV 1 - Alem 1    2-1    (1-0)

Alem onderuit in Geldermalsen

GVV verrast Alem.

"Eerste helft was erg slecht van onze kant", stak Alem-leider Ton Steenbekkers de hand in eigen boezem. "In de rust hebben we aangegeven dat het allemaal anders moest en dat had ook even effect met het doelpunt van Martijn, maar we laten ze in de slotfase één keer door en dat wordt afgestraft. Echt onze eigen schuld."
GVV klopt Alem, kanshebber in de vierde klasse E Zuid 1, met 2-1                                                            

GVV klopte Alem, kanshebber in de vierde klasse E Zuid 1, met 2-1. "Een sterke prestatie van het collectief", keek trainer Nicki Beekwilder tevreden terug.
"Want in de 62ste minuut kreeg Thierry van Mourik zijn tweede gele kaart en stonden we met tien man. En in de negentigste minuut beoordeelde de arbiter een overtreden van uitblinker Ronald Meering als stuiten van een doorgebroken speler. Hij kreeg rood en toen stonden we met negen. Er hoefde alleen nog maar de blessuretijd gespeeld te worden. Dat waren wel elf minuten, maar wij hielden stand."
In de 27ste strafte GVV slecht uitverdedigen van Alem af. Eric Tap onderschepte de bal en gaf een steekpass op Wilfred Mulder: 1-0. Een kwartier na rust werd een vrije trap van 25 meter stijf in de kruising geschoten: 1-1. Na een uitval via Brandon Monhemius schoot Jarno Kardol de 2-1 (84ste) binnen. Het bleek de winnende treffer te zijn.

Doelpunten:

34e Minuut
1-0
Wilfred Mulder
73e Minuut
1-1
Martijn Leerintveld
84e Minuut
2-1
Jarno Kardol


Scheidsrechter:
Frans Vissers


Verslag